Finland Padel Open virallinen turnausmaila: BULLPADEL HACK 03 CMF FIN 23

 

Bullpadel edustaa Finland Padel Openin virallista mailaa. Virallinen maila on eksklusiivinen Bullpadel HACK 03 COMFORT FIN 23. Yksi Bullpadelin tunnetuimmista pelaajista, Paquito Navarro, pelaa Suomen osakilpailun tällä mailalla!

Ainutlaatuinen HACK 03 CMF FIN 23:n versio on suunniteltu Suomen lipun sinisen ja valkoisen sävyjä hyödyntäen. Kuten erikoismailoissa on tapana, mailassa on kaksi erilaista puolta. Toisella puolella sininen Bullpadelin B-logo korostuu valkoisen ja harmaan sävyistä taustaa vasten. Mailan vasemmassa alakulmassa on Paquito Navarron allekirjoitus. Mailan toiselta puolelta löytyy tyylikäs leijonan siluetti, joka on myös osa Suomen vaakunaa. Yläosassa on Suomen lippu. Lippu löytyy myös mailan alareunasta, läheltä Hackin sydäntä.

Hack 03 Comfort on timantinmuotoinen ja kärkipainoinen maila. Maila tarjoaa maksimaalista voimaa kontrollista tinkimättä. Suunniteltu sopimaan aktiiviharrastajasta kilpapelaajalle.

Mailasta löytyy innovatiivinen Air React Channel, joka tekee mailan rakenteesta ketterämmän ja kevyemmän, sekä helpottaa mailan hallintaa. Ulkoydin on valmistettu Fibrix lasi- ja hiilikuidun sekoituksesta. Kaksiosainen multieva -ydin takaa tarkan ja responsiivisen pallotuntuman. Mailan kehä on hiilikuitua, joka takaa jämäkkyyden ja kiertojäykkyyden kovempiinkin lyönteihin. Kehältä löytyy myös alumiininen päätysuoja. Mailan kahvaan on asennettu valmiiksi Hesacore, joka tekee kahvan tuntumasta uniikin ja vähentää lyönnin tärähdystä käteen.

Bullpadel HACK 03 COMFORT FIN 23 Finland Padel Open

Hinta 249 €.

Special Edition maila nyt saatavilla Padel Nuestro Pirkkalasta! Padel Nuestro on Finland Padel Openin virallinen turnauskauppa. Voit myös ostaa mailan turnauksen messualueelta 26.8.–3.9. Voit tiedustella mailaa myös omalta Bullpadel-myyjältäsi tai tilata mailan suoraan kotiin osoitteesta www.padelonline.fi.

© Finland Premier Padel P2 2024
Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Tietosuojaseloste